SPOR
okuma süresi: 1 dak.

2. Etap Altur'un

2. Etap Altur'un

Berk Mehmetcik Mehmetali Sözgen ile oynadığı "Yarı Final" karşılaşmasını 9-7 kazanıp Onuç Altur'un rakibi olurken, "Final"de 9-8'lik skor ile kazanan Onuç Altur oldu

Yayın Tarihi: 21/12/14 15:50
okuma süresi: 1 dak.
2. Etap Altur'un
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 Kuzey Kıbrıs Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda 2. Etabın galibi Onuç Altur oldu.

Dün (13 Aralık 2014, Cumartesi) Number Eight Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen 2'nci Etap "Yarı Final" karşılaşmasında Berk Mehmetcik ile Mehmetali Sözgen karşı karşıya geldi. İki saat süren ve büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmayı 9-7 kazanan Berk Mehmetcik Onuç Altur'un rakibi oldu. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen ve 8-8'lik skora gelen final karşılaşmasında son oyunu almasını bilen Onuç Altur 2. Etap'ın galibi oldu.

Onuç Altur daha önce gerçekleştirilen 1. Etap'da finalde Ali Karanfiloğlu'na mağlup olmuş ve 2. olmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.