SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Zor da olsa Göçmen 2-0

Zor da olsa Göçmen 2-0

Göçmenköy, rakibi Geçitkale'yi Borga ve Halil İbrahim'in ikinci yarıda kaydettikleri gollerle 2-0 mağlup edip, ilk devreyi üç puan ile kapattı

Yayın Tarihi: 22/12/14 08:24
okuma süresi: 3 dak.
Zor da olsa Göçmen 2-0
A- A A+

STAT: Göçmenköy Stadı

HAKEMLER: Irmak Emin, Serkan Kuşappi, Emine Yarkın

GÖÇMENKÖY: Okan, Doğuş, Kemal (Mehmet Baykent), Hasret, Emrah, Tonguz (Sabri), Umut, Borga, Arda, Suat (Halil İbrahim), Beytullah.

GEÇİTKALE: Gürcan, Hacı Müslüm, Mehmet, Enver, Salih, Ersin(Kemal), Osman, Fuat (Ramazan), Fatih, Ufuk, Ferdi.

KIRMIZI KART: Dk: 90+1 Hacı Müslüm (Geçitkale).

GOLLER: Dk: 76 Borgan (Penaltıdan), Dk. 90 Halil İbrahim (Göçmenköy).

K-Pet 1'inci Lig'in önemli karşılaşmasında Göçmenköy rakibi Geçitkale'yi 2-0 mağlup edip, üç puanın sahibi oldu.

2'nci dakikada, gelişen Geçitkale atağında Ferdi sağdan ortaladı Ufuk Fırat göğsü ile kontrol ettikten sonra vurdu kaleci Okan top kornere tokatladı.

6'nci dakikada, Göçmenköy'den Borga'nın pasında Kemal kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci Gürcan gole izin vermedi.

19'uncu dakikada, Borga'nın ara pasında Suat kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleciden sekti. Suat iyi takip etti ve altı pas çizgisinde seken topu boş kale yerine üstten dışarı vurdu.

İlk yarı golsüz beraberlikle kapandı.

56'ncı dakikada Kemal'ın serbest vuruştan ortasında Suat topu kontrol etti ve dönerek vuruşunda top direkten dışarı çıktı.

76'ncı dakikada Göçmenköy'den Kemal ceza sahası içerisinde Enver'in müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. Penaltı atışını Borga gole çevirdi, Göçmenköy:1 – Geçitkale:0.

90'ıncı dakikada, Sabri sağ taraftan aldığı topla rakiplerinden güzel hareketlerle sıyrıldı ve kale alanına girdi. Son çizgiden dışarı kestiği topa Halil vurdu kaleci çizgiden ayakları ile önlerken dönen topu Halil filelere gönderdi, Göçmenköy:2 – Geçitkale:0.

90+1'inci dakikada, Geçitkale savunmasında kaptığı topla ceza sahasına doğru ilerlemek isteyen Arda, Hacı Müslüm'ün darbesi ile yerde kaldı. Hakem son adam olduğu gerekçesi ile Hacı Müslüm'ü direk kırmızı kartla oyun dışına dönerdi.

Karşılaşma Göçmenköy:2 – Geçitkale:0 olarak tamamlandı.

Foto:Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.