SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Okçuluk'ta ikinci hafta tamamlandı

Okçuluk'ta ikinci hafta tamamlandı

Okçuluk Salon Ligi ikinci hafta müsabakaları önceki gün (Pazar) yapıldı

Yayın Tarihi: 22/12/14 10:48
okuma süresi: 2 dak.
Okçuluk'ta ikinci hafta tamamlandı
A- A A+

Okçuluk Salon Ligi tüm hızıyla devam ediyor.

Yarışmadan önce Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan yarışmaya ODTÜ, Güzelyurt, Lefke, Lefkoşa ve Mağusa'dan seçilmiş 30 okçu katıldı.

Sıralama, eleme ve finallerde 3 kategoride yapılan yarışlarda okçular minimum Altmışar ok atarak derece almaya çalıştılar.

Yarışma sonucu Recurve erkeklerde ilk üçe girenler değişmedi ve Onur Aktansoy Birinciliğini korudu. Erkeklerde ikinciliği Kemal Ekdal üçüncülüğü ise Adnan Çelik elde etti.

Recure Bayanlarda ise Berna Yolaç geçen yarışmanın birincisi Münevver Falyacı'yı geçerek Birinciliğe yükselirken , Münevver Falyacı ikinciliğe düştü. İlayda Belen ise Üçüncülüğe yerleşerek ben de varım dedi.

Compound Erkeklerde Berkal Volkan Birinciliğini korurken Geçen yarışmanın üçüncüsü Umut Falyacı arayı kapatarak 3 puan farkla İkinci, Barış Birlik ise Üçüncü oldu.

Bir sonraki okçuluk salon ligi yarışması 11 Ocakta yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.