SPOR
okuma süresi: 1 dak.

YDK Badminton kız ve erkek takımı yine şampiyon

YDK Badminton kız ve erkek takımı yine şampiyon

Atatürk Spor Salonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Liseler Arası Badminton Şampiyonası"nda Yakın Doğu Koleji Badminton Takımı hem kızlarda hem de erkeklerde tüm rakiplerini geride bırakarak KKTC Liselerarası Badminton Şampiyonu oldu.

Yayın Tarihi: 16/01/15 08:48
okuma süresi: 1 dak.
YDK Badminton kız ve erkek takımı yine şampiyon
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Koleji Badminton Takımı Antrenörü Fırat Deniz ve Meryem Demir, iyi çalıştıklarını bu çalışma sonucunda da öğrencilerin azminin sahaya doğru yansıdığını belirttiler. Geçen yılki başarılarını tekrarladıklarını ve bunun mutluluğu içerisinde olduklarını vurgulayan Fırat Deniz, Badminton Takımının bu başarıyla mart ayı içerisinde Türkiye'de yapılacak olan Liseler Arası Türkiye Badminton Şampiyonasına katılacağını, ülkemizi ve okulunuzu en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Yakın Doğu Koleji idaresi de takımlarının başarılarını kupayı kaldırarak kutladı. Okul Müdürü Işılay Arkan ve Başmuavin Alpay Ertaç tarafından da büyük övgülere mazhar olan takımlar ve antrenörleri okul öğrenci ve öğretmenlerince uzun süre alkışlandılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.