SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Serdarlı 1 puanı kaptı 1-1

Serdarlı 1 puanı kaptı 1-1

Her iki devrenin de hızlı bir tempoda başladığı karşılaşmada ev sahibi Doğan Türk Birliği iki kez galip duruma yükselmesine rağmen; konuk ekip Serdarlı her defasında beraberliği sağlamayı başardı.

Yayın Tarihi: 26/01/15 08:02
okuma süresi: 3 dak.
Serdarlı 1 puanı kaptı 1-1
A- A A+
STAT: 20 Temmuz.

HAKEMLER: Osman Özpaşa, Ömer Doğru, Sertan Alkın.

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ : Ozan Mercan, Ahmet Sönmez, Koral Saymaz, Münür Aydıntaş, İyoyi Believe Atiemwen, Salih Güvensoy, Emin Atabek (Selim Saygı), Mehmet Yıldız, Kenan Oshan, Mi-Jose Nzembele Makusa, Aydın Aygın

SERDARLI : Çağatay Gürler, Mehmet Kanat, Hüseyin Taşçı, Kaan Arsu, Hasan Bahtıkara, Rifat Hacıarifoğlu, Burak Sarıkaya (Ali Küçükoğlu), Salih Küçükoğlu, Mehmet Turgut (Akinyeni Adeleke Akinola), İrfan Boşnak (Ümit Genç), İbrahim Kabore

GOLLER: Dk:20 Mi-Jose Nzembele Makusa, dk:34 Aydın Aygın (DTB); dk:24 İbrahim Kabore, dk:54 Hasan Bahtıkara (Penaltıdan) (Serdarlı).

K-Pet Süper Ligi'nin 14'üncü hafta karşılaşmasında Doğan Türk Birliği (DTB) ile Serdarlı 2-2 berabere kaldı.

İki takım taraftarının da ilgi gösterdiği karşılaşmanın her iki yarısı da hızlı başladı. Karşılaşmada iki kez galip duruma yükselen taraf ev sahibi DTB olsa da, konuk ekip Serdarlı her defasında skora beraberliği getirmeyi başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Serdarlı oldu.

4'üncü dakikada, soldan gelişen Serdarlı atağında İrfan Boşnak'ın vuruşunda top yan kale ağlarında kaldı.

8'inci dakikada bu kez sağdan gelişen Serdarlı atağında Kaan Arsu'nun vurduğu top az farkla yandan dışarı gitti.

20'inci dakikada, sol kanattan gelişen DTB atağında Salih Güvensoy'un pasında topla buluşan Mi-Jose Nzembele Makusa'nın vurduğu top kaleci Çağatay Gürler'e çarparak ağlara gitti, DTB:1 – Serdarlı:0.

24'üncü dakikada, sağdan gelişen Serdarlı atağında kaleci Ozan Mercan'ın kalesinden çıkmak üzere olduğunu iyi gören İbrahim Kabore, aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı, DTB:1 – Serdarlı:1.

34'üncü dakikada, DTB'den Aydın Aygın düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu DTB:2 – Serdarlı:1 olarak ilan etti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf yine konuk ekip Serdarlı oldu.

54'üncü dakikada, ceza alanı içerisinde topa elle müdahale edildiği gerekçesiyle orta hakem Osman Özpaşa penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Hasan Bahtıkara gole çevirdi ve skora bir kez daha denge geldi, DTB:2 – Serdarlı:2.

83'üncü dakikada, gelişen DTB atağında ceza sahasına yapılan ortada iki kişi arasına giren Mi-Jose Nzembele Makusa'nın vuruşunda kaleci Çağatay Gürler topu son anda kornere çelerek gole izin vermedi.

Geriye kalan dakikalarda her iki takımın da eşitliği bozma çabaları sonuç getirmedi ve karşılama 2-2'lik beraberlikle tamamlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.