SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Doğan da 3 puan istiyor

Doğan da 3 puan istiyor

Rakip Çetinkaya'nın da 3 puan hedeflediğini açıkladığına işaret eden Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, "Bizim de hedefimiz de 3 puan. Öyle ise, iyi mücadele edenin kazanacağı güzel bir karşılaşma olacak"

Yayın Tarihi: 28/01/15 08:09
okuma süresi: 2 dak.
Doğan da 3 puan istiyor
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nin ilk devresini üçüncü sırada tamamlayan Doğan Türk Birliği, Cumartesi günü Çetinkaya iee yapacağı karşılaşmaya hazırlanıyor.

İlk antrenmanlarını Pazartesi, ikinci antrenmanlarını ise dün yapan DTB, yarın yapacakları üçüncü antrenman ile Çetinkaya karşılaşmasına hazır olacak.

Rakip Çetinkaya gibi sakat ve cezalı futbolcularının olmadığını belirten DTB Teknik Direktörü Caner Oshan, "Rakibimiz bizimle oynayacakları karşılaşmadan 3 puan hedeflediğini açıkladı. Bizim de hedefimiz 3 puan. Öyle ise, iyi mücadele edenin kazanacağı güzel bir karşılaşma olacak" dedi.

Sevinen DTB Olsun

DTB'nin hedefini sezonu Lig İkincisi olarak tamamlamak şeklinde belirlediğini açıklayan Oshan, "Bu hedefe ulaşmak için de önümüzdeki tüm karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Mehmet Hocam ile laf dalaşına girmek istemiyorum. Bu nedenle fazla konuşmak da istemiyorum. Zaten gülen taraf iyi konuşan değil, iyi mücadele eden olacaktır. 90 dakika sonunda sevinen DTB olsun" şeklinde konuştu.

Kupada Da Rakip

Çetinkaya ile DTB yaklaşık bir ay sonra 28 Şubat 2015, Cumartesi günü yine Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Pepsi Kıbrıs Kupası 2'nci Tur karşılaşmasında da bir birlerinin rakipleri olacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.