SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Macila: "Kurul kazanacak"

Macila: "Kurul kazanacak"

KTFF Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Başkan Macila bu seçimin sonunda kazananın kurumun olacağını vurguladı

Yayın Tarihi: 28/01/15 08:14
okuma süresi: 2 dak.
Macila: "Kurul kazanacak"
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu (KKTOK) Başkanı Hasan Macila dün akşam KTFF Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu'nda bir basın toplantısı düzenledi. Ralli severlerin toplantıya ilgisi oldukça iyiydi.

Başkanlık yarışında şu an Ralli Komitesi'nin başında bulunan Tigin Kişmir'le yarışacak olan Macila bu durumun kendisini rahatsız etmediğini, tam aksine mutlu ettiğini söyledi. Ülkenin en köklü futbol kulübü olan ve kendisinin de başkanlığını yaptığı Çetinkaya'nın bile bir dönem 3 ay başkansız kalmasına rağmen KKTOK'nda iki tane başkan adayının çıkmasının sevindirici bir durum olduğuna dikkat çeken Macila bu yarışın sonunda kaybedenin olmayacağı fakat kazananın kurumun olacağını vurguladı. Tigin Kişmir'in kendisine dostça bu basın toplantısını birlikte yapmaları teklifinde bulunduğunu ancak herkesin ayrı ayrı toplantı yapmasının daha doğru olacağı düşüncesiyle dostça bu teklifi geri çevirdiğini dile getirdi. Seçimi kaybetmesi halinde bu kurumun bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini açıkça belirten Hasan Macila ayni şekilde kendisinin kazanması durumunda da Tigin'i hiçbir yere bırakmayacağını söyledi.

Hasan Macila toplantının sonunda kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.