SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Çözüm sözleşmelerde!

Çözüm sözleşmelerde!

Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez ülkemize geliyor

Yayın Tarihi: 29/01/15 07:57
okuma süresi: 2 dak.
Çözüm sözleşmelerde!
A- A A+

Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Ligi'ne giden KKTC'li sporcuların gisişiyle ilgili çözüm çareleri aranırken Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez yakın bir zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne geleceğini açıkladı.

Ali Düşmez, KKTC'deki futbolcuların BAL ligine gidişleriyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu hukuk kurulu'nun araştırmalarını sürdürdüğünü belirterek bu konuda henüz bir sonucun çıkmadığını açıkladı.

Düşmez, konuyla ilgili olarak KKTC Spor Bakanı Serdar Denktaş ile görüştüklerini belirterek, konunun bilgilerinde olduğunu ve hem TFF'yi FIFA önünde zor durumda bırakmayacak hemde KKTC kulüplerini koruyacak bir formül üretmek istediklerini söyledi.

Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez, bunun resmiyete dökmenin en kestirme yolunun Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu nezdinde futbolcu sözleşmeleri olduğunu belirterek "bende yıllarca amatör kulüpte başkanlık yaptım. Bende futbolcularımı bu sözleşmelerle tuttum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.