SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Federasyon takipte!

Federasyon takipte!

*Türkiye Engelliler Spor Federasyonu'nun faaliyetleri durdurduğunu açıklaması Türkiye kadar ülkemizde de gündem yaratmış durumda.

Yayın Tarihi: 29/01/15 08:01
okuma süresi: 2 dak.
Federasyon takipte!
A- A A+

BESF çatısı altında faaliyetin olduğu 16 branş arasında yer alan tekerlekli sandalye basketbolunda ülkemizin de temsiliyeti söz konusu.

BRT SPOR SERVİSİ'nin bu konuda görüşüne başvurduğu Kuzey Kıbrıs Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, konuyu yakından takip ettiklerini söyledi.

Geçmişten gelen mali rapor aklanması sorunu ile şu an yönetimde ciddi bir bölünme olduğuna işaret eden Hacımehmet, 15 Şubat'ta yer alacak kritik mali genel kurula bir hukukçusu ilebirlikte iştirak edeceklerini de ifade etti.

ESF Başkanı, yıllar sonra ilk kez oy hakkımızın olacağı önemli genel kurulla ilgili olarak da şimdiki yönetimin buna onay vermesine karşın karşı grubun bunu engellemek istediğini belirtti.

Bu arada, Takımımız KKTCELL'in de yer aldığı Süper Lig'in devamı konusunda maçların ucu açık ertelendiğinin kendilerine bildirildiğini ifade eden KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı, BRT SPOR SERVİSİ'ne, KKTCELL'in 15 Mart'ta Fransa'nın Bordo şehrinde başlayacak Avrupa Kupaları'na iştiraki konusunda bir engelin olmadığını da açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.