SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Turunçlu'dan teşekkür ziyareti

Turunçlu'dan teşekkür ziyareti

Yükselme Ligi ekiplerinden Turunçlu Spor Kulübü Başkanı Ömür Devecioğlu ve beraberindeki heyet, Spor Dairesi'ni ziyaret ederek dairenin kendilerine gösterdiği ilgi ve yardımlarından ötürü teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 29/01/15 08:14
okuma süresi: 1 dak.
Turunçlu'dan teşekkür ziyareti
A- A A+

Spor Dairesi'nin, kendilerinin her zaman yanlarında olduğunu ve her türlü yardımlarına cevap verdiğini söyleyen Devecioğlu, bu bakımdan daire müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve daire çalışanlarına teşekkür etti.

Cahitoğlu: Her kulübümüz değerlidir

Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da Turunçlu Spor Kulübü yöneticilerinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu, kendilerinin hiçbir kulübü ayırt etmeden eldeki imkanlar çerçevesinde her kulübe yardım etmeye çalıştıklarını söyledi. Yalnız futbol değil ülkede aktif durumdaki her spor kulübünün kendileri için değerli olduğunu aktaran Cahitoğlu, spor yapan gençlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.