SPOR
okuma süresi: 2 dak.

7 Siklette 5 birincilik

7 Siklette 5 birincilik

Yıllar sonra ülkede düzenlenen en kapsamlı şampiyonada 7 siklette 5 birincilik, 2 de ikincilik alan ve takım halinde büyük bir başarıya imza atan Anadolu İdman Yurdu, en çok başarıyı elde eden kulüp olmanın gururunu yaşadı

Yayın Tarihi: 29/01/15 08:22
okuma süresi: 2 dak.
7 Siklette 5 birincilik
A- A A+

Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen KKTC Ferdi Boks Şampiyonası'nda en başarılı takım Anadolu İdman Yurdu oldu.

Yıllar sonra ülkede düzenlenen en kapsamlı şampiyonada 7 siklette 5 birincilik, 2 de ikincilik alan ve takım halinde büyük bir başarıya imza atan Anadolu İdman Yurdu, en çok başarıyı elde eden kulüp olmanın gururunu yaşadı.

Anadolu İdman Yurdu Kulüp Başkanı ve Antrenör Alparslan Ulak, ilk defa katıldıkları şampiyonada elde ettikleri ciddi başarıdan dolayı sporcularını kutladı. Ulak, "Bu başarı kolay elde edilmedi. Uzun zamandır disiplinli bir şekilde çalıştık. Ancak başarılara devam etmek için ayni yoğun tempoda çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

KKTC Ferdi Boks Şampiyonası'na ilk kez katıldıklarını vurgulayan Alparslan Ulak, "Başarımızın sırrı, takım ruhu ve birlikteliğimizdir. Hedefimiz yeni şampiyonluklardır" dedi sporcuları ile birlikte, düzenlediği etkinlik nedeniyle Boks Federasyonu'nu da kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.