SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Zirve belirlendi

Zirve belirlendi

Lefkoşa Satranç Derneği'nin düzenlediği 2'nci Piramit Satranç Turnuvası'nda oynadıkları dört karşılaşmanın dördünü de kazanan Cengiz Hasman ve Çağakan Kuyucuoğulları China Bazaar ve Başman Group basamaklarına yerleştiler

Yayın Tarihi: 01/02/15 09:22
okuma süresi: 3 dak.
Zirve belirlendi
A- A A+

Lefkoşa Satranç Derneği'nin (LSD) düzenlediği 2'nci Piramit Satranç Turnuvası'nın dördüncü turunun tamamlanmasıyla birlikte, zirvedeki Telka Kablo basamağına giden yol da netleşmeye başladı.

oynadıkları dört karşılaşmanın dördünü de kazanan Cengiz Hasman ve Çağakan Kuyucuoğulları China Bazaar ve Başman Group basamaklarına yerleştiler. İki sporcu beşinci turda bir birlerinin rakipleri olacak ve bu karşılaşmayı kazanan piramidin zirvesindeki Telka Kablo basamağına yerleşip, en büyük ödülün sahibi olacak.

4 puanlı iki sporcuyu 3'er puanlı 6 sporcu yakından takip ediyor. Halil Tozakı, Mesut Şeb, Arda Çayönlü, Şevket Şumrut, Ayberk Bilir ve Tolga Öztürk turnuvayı China Bazaar ve Başman Group basamaklarında tamamlamayı hedefliyorlar.

Başarısız olanlar Prestij Mutfak, Darem Trading Ltd., Bozer Trading, Metgin ve Pınar'ın yer aldığı dördüncü basamakta kalacak veya turnuvayı Akfen Ltd., Decomar, Arkadaş Pastanesi, Ciddi Mutfak, Tekno Desin Construction Ltd. ve Anadolu Sigorta'nın yer aldığı 3'üncü basamakta tamamlayanlar arasında yer alacaklar.

Tüm geliri, LSD'li sporcuların dış temas olanağı sağlamak amacıyla kullanılacak olan turnuvanın hakemliğini Hasan Akgün yapıyor.

2'nci Piramit Satranç Turnuvası'nın dördüncü tur karşılaşmalarının sonuçları:

Cengiz Hasman - Halil Tozakı: 1-0

Çağakan Kuyucuoğulları - Tolga Serinkan: 1-0

Ayberk Bilir – Özgür Şeb: 1-0

Mesut Şeb - Necat Yazman: 1-0

Ceman Tosunoğlu – Arda Çayönlü: 0-1 (H)

Tolga Öztürk - Ergün Sonel: 1-0

Şevket Şumrut - Mehmet Yazman: 1-0

Erol Feramezoğlu - Gül Şeb: 1-0 (H)

Bahar Sonel - Yunus Erhan: 0-1

Yücel Ünsaç - Evren Maner: 1-0

Mahmut Kolcu - Doğa Akkuzu: 0-1

Ayşe Çiftgül - Adil Bey: 0-1

Serge Bingöl - Ahmet Dağhan Önkol: 1-0 (H)

Aliriza Atıf Görgün turu boş geçti

2'nci Piramit Satranç Turnuvası Puan Durumu: (En iyi 8)

1.Cengiz Hasman 4 Puan

2.Çağakan Kuyucuoğulları 4 Puan

3.Halil Tozakı 3 Puan

4.Mesut Şeb 3 Puan

5.Arda Çayönlü 3 Puan

6.Şevket Şumrut 3 Puan

7.Ayberk Bilir 3 Puan

8.Tolga Öztürk 3 Puan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.