SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kartal'ı Adil uçurdu 2-0

Kartal’ı Adil uçurdu 2-0

Pepsi Kıbrıs Kupası ikinci maçlarında dün karşılaştığı Serdarlı'yı Adil'in kaydettiği 2 golle mağlup eden Lig lideri Yenicam,adını çeyrek finale yazdırdı.

Yayın Tarihi: 26/02/15 08:03
okuma süresi: 2 dak.
Kartal’ı Adil uçurdu 2-0
A- A A+

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Serkan Durmaz-Ozan Kel-Evren Karademir

YENİCAMİ:Yusuf-Adil-Serkan-Serhan-Neval-H.Turan-Uğur-Esin(Çağdaş dk.89)-Batshi(Behiç dk.82)-Erbay-H.Sadıklar(Erdoğ dk.29)

SERDARLI: Çağatay-M.Kanat-H.Taşçı(M.Turgut dk.75)-Burak-İrfan-Salih(A.Küçükoğlu dk.76)-Rifat-Adeleke-Ümit-Kaan(İsmet dk.59)-H.Bahtıkara

GOLLER: Dk. 63, 90+2(Adil)YAK)

35. dakikada Batshi'nin kullandığı korner atışında H.Turan'ın kafa vuruşu isabetli olmadı top dışarı gitti.

39. dakikada Serdalı takımından Rifat, Erdoğ'dan çok şık bir hareketle kurtuldu. Ortasında Adeleke çok müsait pozisyonda çok kötü vurdu, top Erbay'a da çarparak dışarı gitti.

40. dakikada Adeleke Yenicami ceza alanı içinde topla buluştu, kaleciyi de geçmesine rağmen topu yan direğe nişanlayarak takımı adına bir gol daha harcamış oldu.

50. dakikada Serdarlı takımından yine Adeleke, Yenicami kalecisi Yusuf'u geçti, bom boş kaleye topu gönderemeyince takımını bir golden daha etti.

63. dakikada Yenicami'nin golü geldi. Bu dakikada Batshi'nin kullandığı serbest vuruşta Esin'in kafa ile indirdiği topu Adil röveşata ile filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

90+2'nci dakikada Neval topla birlikte rakip ceza alanını kadar gitti, sağ tarafta müsait pozisyondaki Adil'i gördü. Adil de sol ayağı ile yerden bir vuruşla topu ağlara gönderince skor da 2-0 oldu. Maç bu skorla bitti ve Yenicami bir üst tura çıkan takım oldu.

Maç öncesinde Yenicami takımının kurucularından olan ve geçtiğimiz gün vefat eden Mehmet Rifat Akyerli adına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Foto: Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.