SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yarı Finalistler belirlendi

Yarı Finalistler belirlendi

Dokuzeylül İlkokulu, Levent İlkokulu, Gönyeli İlkokulu ve Dipkarpaz İlkokulu 3 Mart 2015, Salı günü İlkokullu Minikler Futbol Şampiyonası'nın yarı finalinde mücadele edecekler.

Yayın Tarihi: 26/02/15 08:23
okuma süresi: 1 dak.
Yarı Finalistler belirlendi
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi'nin düzenlediği İlkokullu Minikler Futbol Şampiyonası'nın sekizli grup karşılaşmaları dün (25 Şubat 2015, Çarşamba) oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Dokuzeylül İlkokulu, Levent İlkokulu, Gönyeli İlkokulu ve Dipkarpaz İlkokulu İlkokullu Minikler Futbol Şampiyonası'nın yarı finalinde mücadele edecekler.

Yarı Final karşılaşmaları 3 Mart 2015, Salı günü, Üçüncülük ve Final karşılaşmaları ise 4 Mart 2015, Çarşamba günü oynanacak.

İlkokullu Minikler Futbol Şampiyonası'nın Yarı Final, Üçüncülük ve Final karşılamaları Yusuf Kaptan Sahası'nda gerçekleşecek.

2014-2015 Öğretim Yılı İlkokullu Küçükler Futbol Şampiyonası'nda dün alınan sonuçlar:

Dipkarpaz – Ulukışa: 5-2

Levent – Kurtuluş: 4-1

Gönyeli – Fikri Karayel: 3-0

Dokuzeylül: Akdoğan 3-0

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.