SPOR
okuma süresi: 3 dak.

İyi ilişkiler sürecek

İyi ilişkiler sürecek

Kuzey Kıbrıs Off-Road Derneği Yönetim Kurulu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 27/02/15 08:20
okuma süresi: 3 dak.
İyi ilişkiler sürecek
A- A A+
İlk ziyaretlerini KTSYD'ye gerçekleştirdiklerini söyleyen KKORD Başkanı Hakan Kofalı, ilk günden beridir enbüyük destekçilerinden olan KTSYD yönetimine teşekkür ettiklerini kaydetti.

İcraatlarının,sporseverleri ulaşması konusunda Spor Yazarları'nın çok büyük etkisi olduğunu söyleyen Kofalı,yaklaşık 200 üyeli derneğin, 2015 yılının ilk yarışını Mağusa'da Larnaka yolu üzerindeki Extreme 4x4 tesislerinde yapacaklarını kaydetti.

Bu yıl ilk kez, 1750 cc,1751-2800 cc ve 2801 cc ve üzerin olmak üzere 3 katagoride yarış düzenleyeceklerini söyleyen Hakan Kofalı,ilerleyen günlerde yapılacak diğer yarışlar ve doğa gezilerinin tarihleri konusunda açıklama yapacaklarını söyledi.

TOSFED ile ilişkiler

7 Mart 2015 tarihinde TOSFED'in Türkiye'de yapılacak olan toplantısına davet aldıklarını söyleyen Dernek Genel Sekreteri Ahmet Baştaş, 2 gün sürecek eğitim kampına katılacaklarını ve TOSFED ile ilişkilerinin en üst düzeyde devam edeceğini söyledi.

Yıl sonu katagori birincilerini Türkiye'deki bir yarışa göndermeyi hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Baştaş,1 Mart 2015'den sonra faaliyetlerini ve projelerini açıklayacaklarını söyledi.

İlk adımlarının derneğin kurumsallaşması olduğunu söyleyen Ahmet Baştaş,bu konuda çalışma başlattıklarını da sözlerine ekledi.

Ziyarette söz alan KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz,yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KKORD Yönetim Kurulu'nun ilk ziyaretinin KTSYD'ne olmasının kendisi açısından son derece önemli olduğunu ve ilk günden beridir devam eden iyi niyetli ilişkilerin devam edeceğini söyleyen Genç Kaçmaz,tüm dernek ve kurumlara olduğu gibi gerek genel kurul gerekse toplantılar konusunda KKORD'nin da KTSYD Merkez Binası'ndan yararlanabileceğini söyledi.

Ziyarette Hakan Kofalı başkanlığındaki yönetimden,Genel Sekreter Ahmet Baştaş,Faal Üyeler Niyazi Bedel ve Hulus Eren yer aldı.

KTSYD'nden ise Başkan Ogün Genç Kaçmaz'ın yanı sıra yönetimden ,Raif Özgüren,Bülent Kılıçoğlu, Sinem Baştaş ve Burhan Gürkan.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.