SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yeniboğaziçi Masterleri galip

Yeniboğaziçi Masterleri galip

İlk futbol karşılaşmasında Yeniboğaziçi ile karşılaşan Mağusa Hisar Derneği Masterler Futbol Takımı 3-0 mağlup oldu.

Yayın Tarihi: 27/02/15 08:23
okuma süresi: 1 dak.
Yeniboğaziçi Masterleri galip
A- A A+

Yeni kurulan Mağusa Hisar Derneği'nin (MHD) ilk etkinliği masterler futbol karşılaşması oldu. MHD ilk karşılaşmasını kaybetti.

İlk futbol karşılaşmasında Yeniboğaziçi ile karşılaşan Mağusa Hisar Derneği Masterler Futbol Takımı 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Mağusa Canbulat Stadı'nda yapılan karşılaşmada 24 sporcunun fora giydiği MHD Masterler Futbol Takımı, geniş kadrosu ile dikkatleri çekti ve ilerdeki karşılaşmalarında galibiyet umutları verdi.

Spora Katkı

MHD Kurucu Başkanı Gürsel Kaçmaz, amaçlarının herkesin spor yapmasına olanak yaratmak olduğunu vurguladı.

"Ben değil, biz düşüncesi ile derneğimizi kurduk" diyen Kaçmaz, "Bu düşünce ile hareket ederek sporu hem uygulayıp, hem de özendirecek örnek faaliyetler yapmak istiyoruz. MHD şeffaf ve spora ciddi katkı yapan bir kuruluş olacaktır" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.