SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Konuk Avrupa şampiyonu

Konuk Avrupa şampiyonu

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper A Ligi'nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hafta sonunda tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa Şampiyonluğu bulunan Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü'nü ağırlamaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 27/02/15 08:28
okuma süresi: 1 dak.
Konuk Avrupa şampiyonu
A- A A+

Temsilcimiz, YDÜ Arena Kapalı Spor Salonu'nda 28 Şubat Cumartesi günü Beşiktaş Jimnastik S.K takımıyla karşı karşıya gelecek. BRT 2. Kanaldan da naklen yayımlanacak maç saat 11.00 de başlayacak.

Kadın ve erkek sporcuların sahada birlikte mücadele verdikleri tek spor dalı olan tekerlekli sandalye basketbolunda Kıbrıs Türk sporcusuna uygulanan ambargoları kırarak Türkiye ve Avrupa arenasına önemli bir açılım yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın YDÜ Kapalı Spor Salonu'nda Beşiktaş Jimnastik S.K ile yapacağı maçın sportif rekabet heyecanı yanında dostluk havasında oynanması bekleniyor. Maça renk katacak bir organizasyon planlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, çocuk seyircilere cellocan şapkaları dağıtacak. Beyarmudu Belediyesi halk dansları ekibi maç öncesi ve devre arasında gösteri düzenleyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.