SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yeşilova start verdi

Yeşilova start verdi

Geçtiğimiz yıllarda süper lige kadar yükselen; hatta 2010-2011 sezonu süper ligde mücadele eden Alsancak Yeşilova Spor Kulübü, aldığı kötü sonuçlarla yükselme ligine kadar gerilemişti.

Yayın Tarihi: 01/03/15 09:18
okuma süresi: 1 dak.
Yeşilova start verdi
A- A A+

Yeniden yapılanma sürecine giren Alsancak Yeşilova, hedefini ikinci lige yükselme olarak belirlediği bu sezonun resmi açılışını yaptı. Alsancak meydanındaki Atatürk büstüne çelenk koyarak yapılan açılış, daha sonra antrenör Erhan Günhanlar nezaretinde sahada yapılan idmanla devam etti. Çelenk koyma esnasında Alsancak Belediye başkanı Fırat Ataser ve kulüp başkanı Redif Nurel birer konuşma yaptı. Belediye Başkanı Fırat Ataser yaptığı konuşmada kendilerinin takıma her türlü katkıyı sağlayacağını temin etti ve tüm takıma bu sezon için başarılar diledi. Kulüp başkanı Redif Nurel ise hedeflerinin ikinci lige yükselmek olduğunu vurguladı ve yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.