SPOR
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ tuş etti

DAÜ tuş etti

Güreş Federasyonu tarafından organize edilen "2015 Büyükler Güreş Ligi"nin ilk ayağı önceki gün (28 Şubat Cumartesi) yapıldı. Güreş Federasyonu merhum asbaşkanı Raif Kaya adına düzenlenen turnuvada Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) birinciliği elde etti.

Yayın Tarihi: 01/03/15 14:39
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ tuş etti
A- A A+

Lefkoşa Rifat Şener Güreş Salonunda yapılan "Raif Kaya Büyükler Güreş Turnuvası"nda oldukça çekişmeli maçlar yapıldı. İki güçlü takım DAÜ ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasında geçen kıyasıya mücadeleler sonrası her iki takım da 75 puan topladı. DAÜ takımının birincilik fazlası avantajı ile müsabakaları birincilikle tamamlarken, YDÜ ikinci oldu.

Mertdoğan Soyalan, Oruç Ertürk, Kemal Bayraktar, Ercan Köse, Murat Doğan ve Serkan Köse'nin hakemlinde gerçekleşen müsabakalar sonrası düzenlenen ödül töreninde DAÜ birincilik kupasını Güreş federasyonu As Başkanı Bülent Efekan'ın elinden aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.