SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ocak yola devam 3-1

Ocak yola devam 3-1

Türk Ocağı, önemli eksiklerle çıktığı Düzkaya maçını da kazanarak Süper Lig ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçti.

Yayın Tarihi: 02/03/15 08:46
okuma süresi: 2 dak.
Ocak yola devam 3-1
A- A A+

Maçın ilk devresinde Türk Ocağı'nın üstünlüğü vardı. Bu devrede Türk Ocağı'ndan Şenol ve Özgür'ün birer, Düzkaya'dan ise Bekir'in 1 şutu direkten döndü.

Dk 19 Türk Ocağı atağında Muhammed'in 18 ceza yayı üzerinden şutu, kaleci Sedat'ın uzanamayacağı noktadan ağlara gitti. 1-0

Dk 33 Türk Ocağı ceza alanında Bayram'ın, Bekir'i düşürmesini hakem Savaş Tilki penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Bekir eşitliği sağladı. 1-1

Dk 38 Türk Ocağı atağında Şenol'un sağdan ortasında Özgür golü attı. 2-1 Bu gole Düzkaya futbolcuları off side itirazında bulundu.

İkinci devrede Türk Ocağı oyunun tek hakimi idi. Bu devrede Türk Ocağı'ndan Şenol ve Özgür'ün birer topu daha direkten döndü.

Dk 87 Türk Ocağı atağında Erkan'ın 18 ceza yayı üzerinden şutu, kaleci Sedat'ın uzanamayacağı noktadan ağlara gitti. 3-1

Dk 89 Türk Ocağı atağında Murat Gertik sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremeyince maç 3-1 sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.