SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Uyumsal: "Lefkeliler kavgacı değil"

Uyumsal: "Lefkeliler kavgacı değil"

Gerçek Lefkelilerin kavgacı olmadığını vurgulayan Decomar Direktörü Kemal Uyumsal, "Lefke karşılaşmalarını güllerle, alkışlarla oynamadıktan sonra, katkı için bize gelmesinler".

Yayın Tarihi: 03/03/15 07:59
okuma süresi: 2 dak.
Uyumsal: "Lefkeliler kavgacı değil"
A- A A+

Futbol karşılaşmalarında yaşadığı olaylar nedeniyle Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'ndan (KTFF) saha kapatma ve para cezalarına çaptırılan Lefke Türk Spor Kulübü'ne bir ceza da destekçilerinden biri olan Decomar'dan geldi.

Lefke Türk Spor Kulübü'nde uzun yıllar yöneticilik yapan merhum Mehmet Uyumsal'ın oğlu ve Decomar Direktörü Kemal Uyumsal, "Lefke karşılaşmalarını güllerle, alkışlarla oynamadıktan sonra, katkı için bize gelmesinler" dedi.

Küçüklüğünden beri merhum babası ile birlikte Lefke'nin her karşılaşmasına gittiğini belirten Uyumsal, gerçek Lefkelilerin kavgacı olmadığını vurguladı ve Lefkelilerin aslında belki de Kıbrıs'ın en uysal insanları olduğunu vurguladı.

"Her karşılaşma önce Lefke futbolcuları rakip takıma güller vermeli. Her karşılaşmada küfür etmek, sahaya girmek, kavga etmek Lefke taraftarına yakışmaz. Lefke taraftarı alkışları ile takımına güç vermeli. Hatta sadece kendi takımını değil, rakibinin güzel hareketlerini de alkışlamalıdır. Çünkü futbol, spor budur" diyen Uyumsal, katkı yapmama kararını üzülerek verdiğine de vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.