SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Bisiklet yarışı şölene dönüştü

Bisiklet yarışı şölene dönüştü

Bisiklet Federasyonu'nun 2015 ilk yarışı hafta sonu OERO Trading Ltd. Sponsorluğunda, 1. Mr. Brown Yol Yarışı adında yapıldı.

Yayın Tarihi: 04/03/15 08:21
okuma süresi: 2 dak.
Bisiklet yarışı şölene dönüştü
A- A A+

6 kategoride yüze yakın bisikletçinin mücadele ettiği yarışın öncesi ve sonrasında, Lefkoşa Dereboyu'nda adeta karnaval havası yaratıldı.

Dereboyu Aveneu önünde kurulan standa, yaklaşık 4 saat Hüseyin Saltan ve ekibi yarışçıları, aileleri ve bölgede alış- veriş yapan vatandaşları coşturdu. Ayrıca, OERO Trading Ltd., etkinlik sırasında, organizasyona da ismini veren Mr. Brown soğuk kahve dağıttı.

Yoldan geçen vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, 2 bin 500 adet Mr. Brown dağıtıldı.

Taçoy: Tebrik ederim

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, hem startta, hem de ödül töreninde yer aldı. Yarış yanında, ülke genelinde bisiklet sürüşünün teşvik edilmesi gerektiğini söyleyen Taçoy, artan ilgiye dikkat çekti. "Artan ilgi nedeniyle, bizim sorumluluğumuz da artıyor" ifadesini kullanan Taçoy, "Güvenli bisiklet sürüşüne yönelik adım atmak kaçınılmaz" dedi. Taçoy, bakanlığının, Turizm, Ekonomi, Gençlik ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ile de koordineli çalışarak, güvenli bisiklet yolları oluşturmak için adım attığını söyledi. Taçoy, "Kısa sürede bunun meyvelerini toplayacağız" diye konuştu.

Burgul: Gurur duydum

Bisikletçileri bir an olsun yalnız bırakmayan Bisiklet Federasyonu Onursal Başkanı Güner Burgul, organizasyon nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. Burgul düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Çok sayıda bisiklet organizasyonuna katıldım. Türkiye'de ve Avrupa'da çok etkinlik gördüm. Ama hayalimiz ülkemizde de böyle bir organizasyondu. Belki trafiği biraz aksattık ama, bunu kendi sporcularımız için yaptık. Gurur duydum. Bu standardı düşürmeden, Bisiklet Federasyonu'nun yeni yönetimine büyük görevler düşüyor. Sporcularımız da, kendilerine önem verildiğini hissediyor. Sponsorumuz OERO Trading LTD'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.