SPOR
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ kortta da iddialı

YDÜ kortta da iddialı

YDÜ Tenis Bayan Takımı Türkiye Üniversiteler 2. Ligi'nde.

Yayın Tarihi: 04/03/15 08:24
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ kortta da iddialı
A- A A+
Yakın Doğu Üniversitesi Tenis Bayan takımı TC Üniversite Sporları Federasyonu'nun 9-12 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenleyeceği Tenis 2. Ligi'ne katılıyor. Bayanlarda toplam 61 üniversitenin katılacağı 2. ligde 6 takım 1. lige çıkmak için mücadele verecek. Yakın Doğu Üniversitesi'nin rakipleri 08 Mart 2015 Pazar günü saat 17:00'de gerçekleştirilecek olan teknik toplantıda çekilecek kurada belli olacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Tenis Bayan Takımı Sporcuları Vivien A. IORDACHE, Tuğçe GEMİCİ ve Suzan PAKAN, Antrenör Akay ÇOLAK, Yrd. Antrenör Sinem ERSOY ve kafile başkanı YDÜ Tenis Şube Sorumlusu Pınar D. ACAR ile birlikte 07 Mart 2015 Cumartesi günü Antalya'ya gitmek üzere adadan ayrılıyor.

YDÜ Tenis Şube Sorumlusu Pınar D. ACAR ve Takım Antrenörü Akay ÇOLAK yaptıkları ortak açıklamada " Son birkaç yıldır iyi bir kadro kurarak Türkiye Üniversiteler Liglerine katılmayı planlıyorduk. 2015 Sezonu'nda 2. Lig'e katılarak ilk adımı atmış olduk. Hedefimiz karşılaşmalarda en iyi performansı sergileyerek 1. lige çıkacak 6 takım arasında yer almaktır" ifadelerine yer verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.