SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Erken finaller!

Erken finaller!

Geçtiğimiz yılın iki finalisti Yenicami ile Lefke; K-Pet Süper Ligi puan cetvelinin 2 ve 3'üncü sırasındaki iki takım Doğan Türk Birliği ile Küçükkaymaklı 2014-2015 Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali karşı karşıya gelecekler

Yayın Tarihi: 06/03/15 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Erken finaller!
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen Pepsi Kıbrıs Kupası'nın Çeyrek Final karşılaşmalarının kuraları dün çekildi.

Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda saat 14:30'da başlayan kura çekilişi KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Asbaşkanı Ali Karaverziler huzurunda gerçekleşti.

Çeyrek final kura çekilişinde Larnaka Gençlerbirliği, Mormenekşe, Küçükkaymaklı, Lefke, Yeniboğaziçi, Yenicami, Yalova ve DTB temsilcilerinin de hazır bulunduklar.

2013-2014 Futbol Sezonu Pepsi Kıbrıs Kupası finalisti iki takım Yenicami Ağdelen Kulübü ile Lefke Türk Spor Kulübü'nün bir birleri ile eşleşmeleri "erken gelen final" olarak nitelendirildi.

Yine K-Pet Süper Ligi'nnde puan cetvelinin 2 ve 3'üncü sırasındaki iki takım Küçükkaymaklı ile Doğan Türk Birliği'nin bir birleri ile eşleşmeleri de dikkat çekti.

28 Mart'ta

Pepsi Kıbrıs Kupası'nın Çeyrek Final karşılaşmaları tarafsız sahalarda oynanacak. Karşılaşmalar 28 Mart 2015, Cumartesi günü oynanacak ve 29 Mart 2015, Pazar günü futbol karşılaşması olmayacak.

Günlerin uzamaya başladığını da dikkate alan KTFF, Pepsi Kıbrıs Kupası karşılaşmalarının saat 14:30'da başlamasını da kararlaştırdı.

Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri ve karşılaşmaların oynanacağı statlar şöyle:

20 Temmuz Stadı'nda Yenicami – Lefke

Şht. H. Ruso Stadı'nda Yeniboğaziçi – Yalova

Cihangir Stadı'nda Doğan T.B. – Küçükkaymaklı

Dr. Fazıl Küçük Stadı'nda L. Gençlerbirliği - Mormenekşe

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.