SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Davulcu memnun değil

Davulcu memnun değil

Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali'nde Yenicami ile eşleşmelerini "Erken Final" olarak nitelendiren Lefke Türk Spor Kulübü Teknik Direktörü Toygar Davulcu, "Yenicami ile çeyrek finalde karşılaşmayı çok arzu etmezdik. Ancak hedefimize gidebilmek için kazanmak durumundayız"

Yayın Tarihi: 06/03/15 08:32
okuma süresi: 2 dak.
Davulcu memnun değil
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen Pepsi Kıbrıs Kupası'nın Çeyrek Final'in Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) ile eşleşmelerini değerlendiren Lefke Türk Spor Kulübü Teknik Direktörü Toygar Davulcu, "Çok arzu etmezdik" dedi.

Yenicami ve Lefke'nin geçtiğimiz sezonun iki finalisti olduklarını anımsatan Davulcu, Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali'nde YAK ile eşleşmelerini "Erken Final" olarak nitelendirdi.

Tek bir hedefleri kaldığını, bunun da Pepsi Kıbrıs Kupası olduğunu belirten Teknik Direktör Toygar Davulcu, "Yenicami ile çeyrek finalde karşılaşmayı çok arzu etmezdik. Ne var ki çeyrek finalde güçlü takımlar bir birleri ile eşleşti. Yarı finale kalması gereken YAK, Lefke, Doğan Türk Birliği ve Küçükkaymaklı bir birleri ile oynayacaklar. Ancak hedefimiz final oynayıp kazanmaktır. Hedefimize gidebilmek için de YAK karşılaşmasını kazanmak durumundayız" şeklinde konuştu.

Neden 28 Mart?

Pepsi Kıbrıs Kupası'nın kuraları çekilmeden tarihleri ve karşılaşmaların oynanacağı statların önceden açıklanması gerektiğine dikkat çeken Toygar Davulcu, "Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Final karşılaşması neden 28 Mart'ta oynanıyor?" diye sordu.

22 Mart 2015, Pazar günü Lefke ile Küçükkaymaklı'nın karşı karşıya geleceklerini anımsatan Davulcu, "Böylesi zorlu bir karşılaşma sonrası yine çok zorlu bir kupa mücadelesine çıkacağız. Ayni durum Küçükkaymaklı için de geçerli. Haliyle her iki takım da lig karşılaşmasına gereken özeni göstermeyecek. Bu durum ülkemiz futbolunu olumsuz etkiler" dedi ve böylesi yakınmaların olmaması için de kupa tarih ve yerlerinin önceden açıklanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.