SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gençler altın buldu 3-0

Gençler altın buldu 3-0

Bir süredir galip gelemeyen Gençlerbirliği, ikinci devrenin başarılı takımlarından Cihangir'i 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başararak, altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 22/03/15 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Gençler altın buldu 3-0
A- A A+

STAT: Cumhuriyet.

HAKEMLER: Mehmet Malek, Hakan Gök, Özal Çağlayan.

GENÇLER BİRLİĞİ : Ali Aydemir, Umut Göktaş, Salih Kaplan, Abiye John Green, Hüseyin Gökşan, Sertan Kurukafa, Abdullah Kaya (Arif Uysal), Mehmet Çavuş, Osman Kaya (İbrahim Köse), Şenol Şöför (Mehmet Göktaş) Halil Türen

CİHANGİR : Raif Denktaş, Ertan Bulut (Osman Aktaş), Turgut Çoban, Mikail Sivri, Murat Emir, Hakan Yaşınses, Özgür Tezkan, Mete Sağır, Fırat Ersalan (Ali Demircioğlu), Nwogbo Chibuzar Alosius, Kaho Yanick Stephane (Eser Yücel)

GOLLER: Dk:31 Abdullah Kaya, dk:66 ve dk:84 Sertan Kurukafa (Gençlerbirliği).

K-Pet Süper Ligi'nde son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından Gençlerbirliği, güçlü rakibi Cihangir'i 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

31'inci dakikada, gelişen Gençlerbirliği çaprazda topla buluşan Abdullah Kaya rakibinden sıyrıldı ve topu üst köşeden ağlara Cihangir kale ağlarına gönderdi, Gençlerbirliği:1 – Cihangir:0.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Gençlerbirliği'nin 1—0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıda etkili olan taraf yine ev sahibi Gençlerbirliği oldu.

66'ncı dakikada, Gençlerbirliği'nden Şenol Şöför'ün uzun pasında topla buluşan Osman Kaya'nın ortasında topla buluşan Sertan Kurukafa'nın yatarak vole vuruşunda top ağlara gitti, Gençlerbirliği:2 – Cihangir:0.

84'üncü dakikada, Arif Uysal ile başlayan Gençlerbirliği atağında bu futbolcunun pasında Sertan Kurukafa gelişine sert vurdu ve topu kendisinin ikinci, takımının üçüncü golü olarak ağlara gönderirken; karşılaşmanın skorunu da Gençlerbirliği:3 – Cihangir:0 olarak ilan etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.