SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Serdarlı ilk devrede kazandı 0-2

Serdarlı ilk devrede kazandı 0-2

Konuk takım Serdarlı, Lapta karşısında üç puanı 4'üncü ve 31'inci dakikalarda Akinyemi Adeleke Akinola'nın ayağından kazandığı gollerle elde etti

Yayın Tarihi: 22/03/15 10:05
okuma süresi: 3 dak.
Serdarlı ilk devrede kazandı 0-2
A- A A+

STAT: Şht. Şevket Kadir.

HAKEMLER: Serdar Bilgimer, Yusuf Bakar, İsfendiyar Açıksöz.

LAPTA : Uğur Yıldız, Barış İzzet, Ramazan Çoruk, Orhan Tanık, Ertu Gazi, Selçuk Soyer, Sami Arap, Göksel Soyer (Uğur Yıldız), Mustafa Yaşar, Erkut Gazi (Süleyman Batuk), Memduh Sarıoğlu

SERDARLI : Cengiz Arapbayram, Hüseyin Taşçı, İsmet Paşa Pehlivan, Mehmet Kanat, Salih Küçükoğlu, Ali Küçükoğlu (Rifat Hacıarifoğlu), Hasan Bahtıkara, Mustafa Yorgancı, Burak Sarıkaya (Erdoğan Emiroğulları), İbrahim Kabore, Akinyemi Adeleke Akinola (İrfan Boşnak)

GOLLER: Dk:4 ve dk:31 Akinyemi Adeleke Akinola (Serdarlı).

K-Pet Süper Ligi'ne erken veda eden takımlardan biri olan Lapta, 22'nci haftada bu kez Serdarlı karşısında 2-0 mağlup oldu.

Konuk takım Serdarlı, Lapta karşısında üç puanı 4'üncü ve 31'inci dakikalarda Akinyemi Adeleke Akinola'nın ayağından kazandığı gollerle elde etti.

4'üncü dakikada, soldan gelişen Serdarlı atağında yapılan ortada tola ceza sahası içerisinde buluşan Akinyemi Adeleke Akinola'nın aşırtma vuruşunda top kaleci Uğur Şahin'in müdahalesine rağmen ağlarla kucaklaştı, Lapta:0 – Serdarlı:1.

7'inci dakikada, bu kez sol taraftan atak yapan Lapta idi. Memduh Sarıoğlu kendi götürdüğü topla ceza alanına girerken sert ve düzgün vurdu, kaleci Cengiz Arapbayram uçarak topu kornere çeldi.

31'inci dakikada, ani gelişen Serdarlı atağında topla buluşan Akinyemi Adeleke Akinola hem kendisinin hem de takımının ikinci golüne imzasını attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takım Serdarlı'nın 2-0'lik galibiyeti ile kapandı.

İkinci yarıya rüzgarı arkasına alarak başlayan takın ev sahibi Lapta, biraz daha atak görülse de gole giden ataklardan yoksun idi.

52'nci dakikada, Serdarlı'dan İbrahim Kabore'nin kafa vuruşunda kaleci Uğur Şahin gole izin vermedi.

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazanan konuk takım Serdarlı hem moral buldu, hem de 3 puanı hanesine yazan taraf oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.