SPOR
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ'den masa tenisinde büyük başarı

GAܒden masa tenisinde büyük başarı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30. yılını kutladığı 2014-2015 akademik yılında sportif konuda da başarıdan başarıya koşuyor.

Yayın Tarihi: 24/03/15 14:53
okuma süresi: 2 dak.
GAܒden masa tenisinde büyük başarı
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi Masatenisi Takımı, 18-24 mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonasına sadece ferdi olarak değil takım olarak da damgasını vurdu.

GAÜ Masatenisi takımı Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonasında ikinciliği kazanarak, diğer üniversitelere büyük fark attı.

Ferdiler müsabakalarında da büyük başarı gösteren GAÜ Masatenisi takımı sporcularından Özgün Öztürk 2., Hüseyin Durmaz da 3. Oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonası'nda ikinci olan GAÜ Masa Tenisi takımı ile bayanlarda ikinci olan Özgün Öztürk ve erkeklerde ikinci olan Hüseyin Durmaz'a ödülleri takdim edildi.

Ayrıca hem takım, hem ferdi karşılaşmalarda madalyaları toplayan GAÜ Masatenisi takımı büyük takdir toplarken Çukurova Üniversitesi bayan takımına ödülü Spor Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Muzaffer Doğgün verdi.

ALINAN SONUÇLAR ŞÖYLE:

Takım dereceleri

1-Marmara Üniversitesi

2-Girne Amerikan Universitesi

3-İnönü Üniversitesi

Ferdi dereceler

1-Gencay Menge (Marmara)

2-Özgün ÖZTÜRK (GAU)

3-Huseyin DURMAZ (GAU)
GAÜ Kafilesini katılanlar

1-Yrd.Doç.Dr.Muzaffer DOĞGÜN-Yonetici

2-Levent Menteş BAYTAROĞLU Antrenör

3-Özgün Öztürk sporcu

4-Hüseyin Durmaz sporcu

5-İbrahim Pekdoğan

2-Leve

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.