SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Çeler ve Hafız Milli Takımda

Çeler ve Hafız Milli Takımda

KKTC Atıcılık Federasyonu'nun iki önemli sporcusu Ali Çeler ve Salih Hafız, skeet dalında ilk kez büyükler Türkiye Avcılık ve Atıcılık Milli Takımı'na seçilerek, 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek olan Atıcılık Dünya Kupası'nda mücadele etme hakkı kazandı.

Yayın Tarihi: 25/03/15 09:01
okuma süresi: 2 dak.
Çeler ve Hafız Milli Takımda
A- A A+

Konuyla ilgili olarak Spor Dairesi'ni ziyaret eden ve bu güzel haberi daire müdürü Hüseyin Cahitoğlu ile paylaşan KKTC Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan, bunun çok önemli bir başarı olduğunu söyledi. Her iki sporcunun daha önce Türkiye Genç Milli Takımları'nda mücadele ettiklerini söyleyen Yiğitcan, ancak ilk kez büyükler dalında mücadele etme hakkı kazanan Ali Çeler ve Salih Hafız'ın, diğer genç atıcılarımıza örnek teşkil edeceğini ifade etti.

Genç sporcuların durmadan kendilerini geliştirmek için çalıştıklarını da vurgulayan Yiğitcan, bu başarının sağlanmasında Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş'ın ve Spor Dairesi'nin, bireysel sporlara verdiği önem ve değerden kaynaklandığını da aktararak, Bakan Denktaş'a ve Spor Dairesi yetkililerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Cahitoğlu: Gençlerin başarısı bizi sevindirdi

Atıcılık Federasyonu'nun, iki genç isminin Türkiye büyükler Avcılık ve Atıcılık Milli Takımı'na davet edilmesinin kendilerini çok sevindirdiğini söyleyen Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş'ın göreve gelmesinin ardından bireysel sporlara daha fazla önem verildiğini ve kendilerinin de bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, bunun meyvelerini almaya başladıklarını aktardı.

Ülkemizde bireysel sporlarda çok yetenekli gençlerin bulunduğunu söyleyen Cahitoğlu, bu gençlerin önlerini açmak ve dünya ile kucaklaşmaları için kendilerinin ve federasyonların çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı.

Türkiye büyükler Avcılık ve Atıcılık Milli Takımı'na seçilen Ali Çeler ve Salih Hafız'ı bir kez daha tebrik ettiklerini söyleyen Cahitoğlu, bu başarıların devamını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.