SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Hedef 4.şampiyonluk

Hedef 4.şampiyonluk

Büyük Erkekler Tenis Ligi'nde son üç yılın şampiyonu olduklarını belirten Lefkoşa Şehir Kulübü Başkanı Orhan Şevket, "40'ıncı yılımızda 4'üncü şampiyonluğu istiyoruz"

Yayın Tarihi: 25/03/15 09:04
okuma süresi: 2 dak.
Hedef 4.şampiyonluk
A- A A+

Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 kulüplerarası tenis liglerinde Büyük Erkekler Ligi'nde finale yükselen Lefkoşa Şehir Kulübü, hafta sonu oynanacak olan final karşılaşmasına odaklandı.

Büyük Erkekler Tenis Ligi'nde son üç yılın şampiyonu olduklarını belirten Lefkoşa Şehir Kulübü Başkanı Orhan Şevket, "Bu yıl kuruluşumuzun 40'ıncı yılını kutluyoruz. İyi bir takıma sahibiz ve bundan önceyi karşılaşmalarımızda bunu kanıtladık. Rakibimiz Girne Amerikan Üniversitesi de güçlü bir takım. Ancak bizler Lefkoşa Şehir Kulübü olarak 40'ıncı yılımızda 4'üncü şampiyonluğu istiyoruz" şeklinde konuştu.

Tenis Federasyonu 2015 kulüplerarası tenis liglerinde final ve üçüncülük karşılaşmalarının nerede oynanacağına Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu karar verecek.

2015 kulüplerarası tenis liglerinde final ve üçüncülük karşılaşmalarında program

Büyük Erkekler Tenis Ligi'nde

Lefkoşa Şehir Kulübü - Girne Amerikan Üniversitesi (Final)

Gazimağusa Belediyesi - Gönyeli Tenis Kulübü (Üçüncülük)

Büyük Kadınlar Tenis Ligi'nde

Gazimağusa Belediyesi – Yakın Doğu Üniversitesi (Final)

Lefkoşa Şehir Kulübü - Gönyeli Tenis Kulübü (Üçüncülük)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.