SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kupada finaller başlıyor

Kupada finaller başlıyor

16 takımın mücadele edeceği Satranç Federasyonu Kupası karşılaşmaları 28-29 Mart ve 9-10 Mayıs tarihlerinde Golden Tulip Lefkoşa Otel'de oynanacak. Ligde liderliği paylaşan iki takım, Federasyon Kupası'nın ilk turunda karşılaşacak.

Yayın Tarihi: 25/03/15 09:08
okuma süresi: 2 dak.
Kupada finaller başlıyor
A- A A+

Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 Satranç Federasyonu Kupası için geri sayım başladı. Satran. Federasyon Kupası'nın eşleşmeleri 21 Mart 2015, Cumartesi günü düzenlenen kura çekimi seremonisi ile yapıldı.

16 takımın mücadele edeceği Satranç Federasyonu Kupası karşılaşmaları 28-29 Mart ve 9-10 Mayıs tarihlerinde Golden Tulip Lefkoşa Otel'de oynanacak.

Erken Final

Seri başı uygulamasının yapılamadığı kura çekilişinde, 2014-2015 Satranç 1'inci Ligi'nde liderliği paylaşan iki takım Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Lefkoşa Satranç Derneği (LSD) bir birleri ile eşleşti.

Henüz ilk turda oynanacak olan karşılaşma "Erken Final" niteliğinde olacak Bu karşılaşmayı kazanacak takımın 2014-2015 Satranç Federasyonu Kupası'nı kazanmadı bekleniyor.

2014-2015 Satranç Federasyonu Kupası'nın 1'inci Tur programı şöyle:

Dumlupınar – Erenköy Bel

YDÜ – LSD

Satranç E.M. – Marmara

Deniz Plaza – Şah / Mat

MTG – MAGEM

İskele Bel. – Altın Piyon

G/Yurt Satranç Kalesi / Dr. Ali Özsoy

Beyarmudu Bel - Çanakkale

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.