SPOR
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ hükmen Play-Off'ta

YDÜ hükmen Play-Off’ta

Yakın Doğu ile yarın karşılaşması beklenen Antalya Yıldızlar, Türkiye Basketbol Federasyonu'na maça gitmeyeceğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 27/03/15 08:11
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ hükmen Play-Off’ta
A- A A+
Federasyon da Yakın Doğu Üniversitesi'ne maçın oynanmayacağını bildirerek maçı 20-0 hükmen kazandıklarını açıkladı Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig E Grubu'nda yarın oynanması gereken Yakın Doğu Üniversitesi – Antalya Yıldızlar karşılaşması oynanmıyor.
Antalya Yıldızlar takımının, Türkiye Basketbol Federasyonu'na maçı gelmeyeceğini bildirmesi üzerine karşılaşma oynanmayacak. Maçı 20-0 hükmen kazanan Yakın Doğu Üniversitesi ligde puanını 13'e çıkardı ve Play-Off'u garantilemiş oldu.

Antalya dağıldı Antalya Yıldızlar takımı maddi sorunlar yaşaması nedeniyle oyuncular alacaklarının ödenmemesi nedeniyle takımdan ayrıldılar. Yakın Doğu ile yarın NEU Ra 25 Spor Salonu'nda oynayacağı karşılaşmaya Antalya Yıldızlar, Türkiye Basketbol Federasyonu'na maça gitmeyeceğini bildirdi. Federasyon da Yakın Doğu Üniversitesi'ne maçın oynanmayacağını bildirerek maçı 20-0 hükmen kazandıklarını açıkladı. Bu sonuçla Yakın Doğu Üniversitesi maçı 20-0 hükmen kazanırken Play-Off'u da garantilemiş oldu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.