SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Yol haritası belirlenecek!

Yol haritası belirlenecek!

Dün uzun süren toplantı sonunda açıklama yapılmazken, değerlendirmenin hafta sonu da devam edeceği ve 30 Mart 2015, Pazartesi günü KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda yapılacak basın toplantısıyla duyurulacağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 27/03/15 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Yol haritası belirlenecek!
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda (KTFF) hareketli saatler yaşanıyor. Önceki akşam adamıza gelen KTFF Danışmanı Jarome Champagne'nin de katılımıyla dün de gerçekleştirilen toplantıda izlenecek yol konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Uzun süren toplantı sonunda açıklama yapılmazken, değerlendirmenin hafta sonu da devam edeceği ve 30 Mart 2015, Pazartesi günü KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda yapılacak basın toplantısıyla duyurulacağı belirtildi.

10 Şubat 2015 tarihinde toplanan Futbol Federasyonu Genel Kurulu Futbolda devletin 45 içinde bir çözüm bulmaması durumunda KOP'a üyelik başvurusunda bulunulması konusunda KTFF'ye yetki vermişti.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde temsilcilik açmasıyla ilgili FIFA'dan talep ettiği görüşe cevap önceki gün geldi. KTFF'nin resmi internet sitesinden duyurduğu haberde, talebin FIFA tarafından "Kabul edilmediği" bilgisini içeren yazının, önceki gün TFF'ye iletildiği ayni yazının, dağıtımı da ayni gün KTFF'na gönderildiği açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.