SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KOP başvusunda adres FIFA

KOP başvusunda adres FIFA

*KTFF'nin KOP'a başuru mektubunu FIFA aracılığıyla Pazartesi günü vereceği öğrenildi

Yayın Tarihi: 28/03/15 09:55
okuma süresi: 2 dak.
KOP başvusunda adres FIFA
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile KOP arasında uzun süredir yapılan görüşmeler sonrası Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun Genel Kurulu'da aldığı kararla hükümete verilen 45 günlük sürenin dün mesai bitiminde sona ermesinin ardından KTFF,30 Mart Pazartesi günü basın toplantısı düzenliyor.

Elde edilen bilgilere göre, KTFF'nin 30 Mart Pazartesi günü yapacağı toplantı öncesinde KOP'a başvuru dilekçesini FIFA'ya göndereceği ve FIFA'nın da bu başvuruyu KOP yetkililerine ileteceği öğrenildi.

FIFA yetkililerinin de dahil olduğu bir süredir devam eden görüşmelerde KOP başkanının da Güney Kıbrıs'ta KOP Yönetim Kurulu ve Kulüp yetkilileriyle biraraya gelip durum değerlendirmesi yapmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Öte yandan Hafta başı ülkemize gelen ve 3 gün boyunca Federasyon Yönetim Kurulu ile fikir alış verişinde bulunan KTFF Danışmanı Jerome Champagne, dün akşam adadan ayrıldığı öğrenildi.

Kulüplere Mektup

Bu arada Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan bir mektubun kulüp başkanlarına dağıtıldığı öğrenildi.

Mektubun içeriğinde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun söylediklerinin aksine hükümetin,BAL ligi ile ilgili sorunların aşılmasında çaba harcadığı ve harcamaya devam ettiği belirtildi.

Kulüp Başkanlarını hedef alan sözkonusu mektupta,ülke sporunun geleceğinin bir kişinin kararına bırakılmaması,kulüplerin kendi bünyesinde toplantı yapıp karar üretmeleri istendi.

KOP'a üyeliğin KKTC'deki futbolu bitireceği de savunulan mektupta,futbolumuza sahip çıkılması istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.