SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Bizim Uşaklardan mutlu son

Bizim Uşaklardan mutlu son

Futbol elçilerimiz Mustafa Yaşınses ve İbrahim Çıdamlı'nın forma giydiği Kastamonuspor, BAL 5.grupta lider götürdüğü sezonu dün kendi evinde Turhalspor'u 1-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala Şampiyonluğunu ilan ederek TFF 3.ligine yükseldi. Maçtan sonra taraftarlar yıldız oyuncularımızı omuzlarında taşırken, Mustafa ve İbo açtıkları KKTC bayrağı ile gururumuz oldular.

Yayın Tarihi: 30/03/15 08:01
okuma süresi: 2 dak.
Bizim Uşaklardan mutlu son
A- A A+

Türkiye BAL 5.grup'ta yer alan ve kadrosunda futbol elçilerimiz Mustafa Yaşınses ve İbrahim Çıdamlıyı'da barındıran Kastamonuspor ligin bitimine 2 hafta kala dün kendi evinde Turhalspor'u 1-0 mağlup ederek Şampiyonluğunu ilan etti.

Mustafa Yaşınses'i sezon başı kadrosuna katan ve sergilediği performansla taraftarın gözdesi olan Mustafa Yaşınses'e taraftarlar Kıbrıslı Queresma lakabını takarak onu takımın gözdesi yaptılar. İbrahim Çıdamlı ise 2.devre takıma transfer edilmesine rağmen son haftalarda forma şansı bularak kendini ispatladı ve takımın önemli futbolcuları arasına girmeyi başardı.

Kastamonuspor'un dün Turhalspor'u 1-0 mağlup etmesinin ardından Şampiyonluğu kutlamaya başlarken şehirde adeta bir karnaval yaşanıyor.

Mustafa Yaşınses ligde şuana kadar 23 maçta forma giydi ve 3 gol 5 asistlik performans sergileyerek takımının Şampiyonluğunda önemli bir rol üstlenmiş durumda. İbrahim Çıdamlı ise 2.devre'nin ortalarına doğru transfer olduğu takımında 4 maçta forma giydi.

Maç sonu futbolcularımız şampiyonluk kutlamaları içerisinde omuzlara alınırken KKTC bayrağını açarak ülkemizi gururlandırdılar

Uşakspor yine kaybetti

Türkiye BAL 7.grup'ta mücadele eden ve kadrosunda futbol elçilerimiz Musa Şanlıer ile Çağrı Kıral'ı barındıran Uşakspor son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligden çıkma şansını yitirirken, bugünde deplasmanda oynadığı Yeşilova maçından 4-1'lik skorla mağlup ayrılarak ligde 4.sırada yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.