SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Başkanlar iyimser

Başkanlar iyimser

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısında bir araya gelen Bostancı Bağcıl ve Yalova spor kulüplerinin başkanları, birleşme konusunda "Neden olmasın?" dediler

Yayın Tarihi: 31/03/15 08:01
okuma süresi: 1 dak.
Başkanlar iyimser
A- A A+

Bostancı'nın iki güzide takımı Bostancı Bağcıl ve Yalova spor kulübü başkanları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) düzenlediği basın toplantısında bir araya geldiler. Toplantı sonrasında iki kulüp başkanı, kulüplerinin birleşmesi konusunda "Neden olmasın?" dediler.

KOP sürecinin devam ettiği ve bu süreçte gerekenin yapılacağının açıklandığı basın toplantısı sonrasında Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi'nin "O zaman Bostancı'nın iki takımı Yalova ve Bostancı Bağcıl birleşir. Maddi ve manevi olarak güçlerimizi birleştirsek kim tutar bizi?" demesi üzerine, Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim'den "İyi olur" cevabı geldi.

Bir birlerine "Bu konuyu görüşelim" telkininde bulunan kulüp başkanları, "Gerçekten iki kulüp birleşebilir mi?" sorununun üzerine ise ayni cevabı verdiler, "Neden olmasın?"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.