SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Önce galibiyet sonra kutlama!

Önce galibiyet sonra kutlama!

K-Pet Süper Ligi Şampiyonu olduklarını ancak, şampiyonluğu kutlayacaklarını belirten Türk Ocağı Limasol Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, "Şampiyonluğu gönlümüzle kutlayabilmek için, Gençlik Gücü karşılaşmasında galibiyet gerekir"

Yayın Tarihi: 01/04/15 08:29
okuma süresi: 2 dak.
Önce galibiyet sonra kutlama!
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen K-Pet Süper Ligi'nde şampiyonluğunu 22'inci haftada ilan eden Türk Ocağı Limasol (TOL), şampiyonluğu 5 Nisan 2015, Pazar günü oynanacak karşılaşma sonrası kutlamak için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

TOL'da şampiyonluk kutlamaları için büyük bir program hazırlanıyor. 20 Temmuz Stadı'na stant ve müzik sistemi kurulacak. Karşılaşmaya gelen herkese TOL bayrak, şapka ve tişörtleri hediye edilecek. Karşılaşma sonrasında, K-Pet 1'inci Ligi Şampiyonluk Kupası'nın KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu tarafından verilmesinin ardından, ayni seremonide tüm TOL futbolcularına TOL Kulüp Başkanı Fahri Atınör tarafından madalya takılacak. Programda Türkiye'den ünlü bir ses sanatçısı getirme çalışmaları henüz devam ediyor

Galibiyet Gerekir

K-Pet Süper Ligi Şampiyonu olduklarını ancak, şampiyonluğu henüz kutlamadıklarını ve Gençlik Gücü ile yapacakları karşılaşma sonrası kutlayacaklarını belirten Türk Ocağı Limasol Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, "Gençlik Gücü'nün durumu ortadadır. Ancak şampiyonluğu gönlümüzde kutlayabilmek istiyoruz. Bunun için de Gençlik Gücü karşılaşmasında galibiyet gerekir. Elde edeceğimiz galibiyetle, şampiyonluk kutlamalarımız daha da anlamlı olacaktır" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.