SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Mertekçi, iddialı konuştu

Mertekçi, iddialı konuştu

Yalova Spor Kulübü'nün iki kez Kupa Finali oynadığını anımsatan Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi, "Pepsi Kıbrıs Kupası Yarı Finali'ne yükselme başarısı gösteren her takım ayni güçtedir. Bu nedenle rakibimizin kim olacağı bizim için fark etmez".

Yayın Tarihi: 01/04/15 08:15
okuma süresi: 2 dak.
Mertekçi, iddialı konuştu
A- A A+

Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali'nde rakibi Yeniboğaziçi'ni eleyerek adını Pepsi Kıbrıs Kupası Yarı Finali'ne yazdırmayı başaran Yalova, yarı finaldeki muhtemel rakibinin kim olacağını düşünmüyor.

Yalova Spor Kulübü'nün iki kez Kupa Finali oynadığını anımsatan Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi, "Bunlardan birinde, 2987 yılında rakibimiz kupayı rakibimiz Mağusa Türk Gücü'ne kaptırdık. 1994 yılında oynadığımız ikinci kupa finalinde ise rakibimiz Gaziveren'i mağlup ederek Federasyon Kupası'nın sahibi olduk. Birçok 2'nci Lig Şampiyonluğu yanında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı da kazandık" dedi

Yarı finale yükselen tek 1'nci Lig temsilcisi olduklarına da işaret eden Mertekçi, Yenicami, Doğan Türk Birliği ve Mormenekşe arasında bir seçim yapmadı. Mertekçi, "Pepsi Kıbrıs Kupası Yarı Finali'ne yükselme başarısı gösteren her takım ayni güçtedir. Bu nedenle rakibimizin kim olacağı bizim için fark etmez. Maç günü çıkıp an iyi futbolumuz oynayacağız. O gün gününde olan takım finale yükselecek. Kupanın güzelliği de budur" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.