SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Gate Marina'da YOGA dersleri başladı

Karpaz Gate Marina'da YOGA dersleri başladı

Karpaz Gate Marina, misafirlerine sunduğu hizmetler arasına YOGA derslerini/seanslarını da ekledi. Marinanın eşsiz atmosferi eşliğinde, Hintli Yoga eğitmeni Arijit (Pablo) Senmajumdar tarafından düzenlenen yoga dersleri Pazar günleri hariç, haftanın 6 günü yapılıyor. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 08:00'da sabah seansı olarak, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ise 18:00'da akşam seansı olarak yapılan yoga derslerine katılım ücreti 30 TL olarak belirlendi.

Yayın Tarihi: 15/04/15 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Gate Marina'da YOGA dersleri başladı
A- A A+

Karpaz Gate Marina'nın yeni hizmeti olan YOGA, gelişen teknolojinin, hayatın sunduğu ağır yaşam şartlarınının ruhumuz ve bedenimiz üzerindeki olumsuz etkilerinden arınmayı sağlaması nedeni ile popülerliği gittikçe artan bir yöntem olmaya başladı.

Kökeni Hindistan'a dayanan köklü bir felsefe ve bir yaşam biçimi olan YOGA, ruhsal ve bedensel yönden huzur bulmaya yardımcı oluyor. Özellikle, yoğun iş temposu içerisinde yaşanan stres ve sıkıntılardan kurtulmak için uygulanan bu felsefe, birçok yaş ve kategoride eğitmenler eşliğinde uygulanıyor.

KKTC'deki ilk modern marina olan Karpaz Gate Marina, süper-yatlar da dahil tüm teknelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yüksek kaliteli bağlama hizmetlerinin yanı sıra, kara yoluyla gelen misafirlerine de keyifli vakit geçirebilecekleri birçok imkan sunuyor. Beach Club, sonsuzluk havuzu ve su sporları merkezine ek olarak Hemingway's Restobar, Mini Mariners Club ve dükkanların yer aldığı gezinti alanı ise, konuklara sunulan diğer imkanlar arasında. Ayrıca Karpaz Gate Marina Galeri Sineması'nda da Salı günleri uluslararası filmler, Perşembe günleri ise Türk filmlerinin gösterimi yapılıyor.

Karpaz Gate Marina'da Yoga dersleri ile ilgili bilgi ve rezervasyonlar için 0533 825 39 90 numaralı telefon aranabilecek. Ayrıca www.facebook.com/karpazgatemarina ve www.karpazbay.com adresleri de ziyaret edilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.