SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Beşiktaş hayata döndü

Beşiktaş hayata döndü

Şampiyonluk yarışında 2 maçtır kritik puan kayıpları yaşayan Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa deplasmanından 5-1'lik rahat bir galibiyetle ayrıldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Yayın Tarihi: 19/04/15 08:26
okuma süresi: 1 dak.
Beşiktaş hayata döndü
A- A A+

Beşiktaş ve Kasımpaşa için ilginç bir maçtı... Siyah-beyazlıların eski futbol direktörü Önder Özen, bu hafta başında Kasımpaşa'nın başına geçmiş ve ilk maçında Slaven Bilic'e rakip olmuştu.

Ancak son dönemde ciddi bir düşüşte olan Kasımpaşa karşısında Beşiktaş, 5-1 gibi farklı skorla sahadan ayrıldı ve şampiyonluk yarışındaki üst üste iki kaybın ardından bu maçta 3 puana ulaştı.

Beşiktaş bu galibiyetin ardından 58 puana yükselerek, maç fazlası ve averajla Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu. Kasımpaşa ise kötü gidişe dur diyemezken, bu maçı da 9 kişi tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.