SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Göçmen altın buldu 3-1

Göçmen altın buldu 3-1

1.ligde play off oynama olasığı yüksek iki takım Göçmenköy ve Hamitköy arasındaki mücadelede Göçmenköy galip gelerek play off'a kalırken, Hamitköy ise play off umutlarını son haftaya bıraktı.

Yayın Tarihi: 19/04/15 08:48
okuma süresi: 1 dak.
Göçmen altın buldu 3-1
A- A A+

Yer : Göçmenköy Stadı

Hakemler : Osman Özpaşa, Zekai Töre, Halil Erdem Canaloğlu

Göçmenköy : Okan, Beytullah, Mehmet, Cem, Mustafa(Uğur), Arda(Ali), Tonguz, Erin(Lütfi), Umut, Suat, Hasret

Hamitköy : Ahmet, Kenan, Kadri, Galip, Hamdi, İlkay(H.Moda), Hasan, Ender, Celal, Serhan(Taner), Şevket(Emre)

Karşılaşmaya hızlı başlayan Göçmenköy oldu ve 9.dakikada gelişen atakta golcü Suat topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 18.dakikada gelişen bir başka Göçmenköy atağında yapılan ortayı Beytullah kafa ile filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 2.yarıya Hamitköy adeta golle başladı ve 47.dakikada gelişen atakta Ender topu filelere gönderek farkı bire indirdi 2-1. 59.dakikada Suat yine sahneye çıktı ve takımını rahatlatan golü atarak skoru 3-1 yaptı ve maçta bu skorla sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.