SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Şok istifa

Şok istifa

Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, Denizlispor karşısında alınan galibiyet sonrası istifa etti.

Yayın Tarihi: 19/04/15 09:02
okuma süresi: 3 dak.
Şok istifa
A- A A+

Elazığspor teknik direktörü Ümit Özat, Denizlispor 2-1 yendikleri bugünkü maçın ardından, tribünden kendisine küfür edenlere tepki göstererek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Özat, "O küfürleri edenlere iade ediyorum" dedi.

Ekonomik kriz içerisinde bulunan ve geçen hafta içinde futbolcuların antrenmanlara çıkmadığı Elazığspor'da Ümit Özat, istifa ettiğini açıkladı. Denizlispor maçı ardından basın toplantısı düzenleyen Özat, son günlerde kulüpteki olaylar ardından çalışma koşullarının kendisi için çekilmez hale geldiğini anlatırken şunları söyledi:

"Sezon başında çıktığım yoldan, Elazığ şehrini ve kulübü sıkıntıya sokmamak için öncelikle maç itibariyle geçmiş alacaklarım baki kalmak kaydıyla bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Bu arada bu şehirde bana destek olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bana kim kim küfür ediyorsa o küfürleri kat be kat ona iade ediyorum. İnsanın biraz utanması arlanması olur. Çocuklar 8 ay maaş ve 20 maçtır maç başı prim almamış. Kamara ve mikrofon tutmayı biliyorsunuz, iki ay maaş almayın. İşyerinize gidermisiniz?"

Özat, kulüp içerisindeki 'Ahlaksız' olarak nitelendirdiği bazı kişilerin kendisi hakkında maça çıkmayacağına dair asılsız haberler yaptırdıklarını ancak, 'Ahlaksızlık' olarak nitelendirdiği böyle bir hareketi kendisi veya futbolculardan hiç birinin yapamayacağını vurgularken, "Ligde kalma hedefiyle aldığımız takımı düşme hattındaki en yakın rakibine 10 puan fark ile bırakıyoruz. Sezon başından itibaren yangını söndürmek için çalıştık ancak tam ağaç dikeceğimiz zaman buna müsaade etmediler. Ligde Orduspor'dan sonra maddi olarak en kötü takımıyız. Manevi olarak ta en kötü takımıyız. Çalışma şartları ve imkanları biliyorsunuz" dedi.

KÜFÜRLERE TEPKİ

Ümit Özat, tribünde kendisine küfredenlere sert karşılık verirken, "Buraya spor yapmaya geldik, küfür yemeye gelmedik. Ahlaksızlar. Ben bu kulübe 20 bin TL verdim Passolig aldım. Küfür eden o şerefsizler para verip bir bilet aldılar mı? Türkiye'de taraftarlık almak olmuş" dedi. Özat, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben taşın altına elimi değil, gövdemi soktum, En yakın rakibine de 6 tane 22 yaş altı oyuncuyla ve parasını almayan oyuncularla en yakın rakiplerinden birine 8, birine 10 puan fark atarak ligin bitmesine 6 hafta kala Elazığspor'u 34 puanda bırakıyorum. Sanmayın oyuncular dün parasını aldılar. Onlar senet, Temmuz'un 25'ine ve bu ligde kalma şartıyla verilen evraklardır. Detayları bilin, adam gibi yazın. Taraf olmayın. Benden taraf hakkım helal olsun, kırdıklarım da varsa haklarını helal etsinler."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.