SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Mapfree deplasmanda kazandı 75-72

Mapfree deplasmanda kazandı 75-72

Nicosia Sports Shop büyük erkekler final serisinin 2.maçında Mapfree deplasmanda Mağusa Gelişim Akademisi'ni normal süresi 63-63 biten maçta uzatmalarda 75-72 yenerek seride 2-1 öne geçti. 3.maç Salı akşamı Atatürk spor salonunda oynanacak.

Yayın Tarihi: 16/05/15 09:58
okuma süresi: 1 dak.
Mapfree deplasmanda kazandı 75-72
A- A A+
Nicosia Sports Shop büyük erkekler basketbol final sersinin 2.maçı dün akşam Mağusa Arena'da Mapfree ile Mağusa Gelişim Akademisi arasında oynandı.
Seriye 1-0 Mapfree önde başlamış ancak MGA geçtiğimiz akşam Mapfree'yi mağlup ederek seriyi 1-1 yapmıştı. Dün akşam büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın normal süresi 63-63 eşitlikle sona erdi. Uzatma süresinde de heyecan ve çekişme vardı ve karşılaşmadan deplasman ekibi Mapfree 75-72 galip ayrılarak seride 2-1 öne geçti.
3.maç Salı akşamı Atatürk spor salonunda oynanacak. 4'ü bulanın Şampiyon olacağı seride avantaj Mapfree'nin elinde bulunuyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.