SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Daha herşey bitmedi

Daha herşey bitmedi

Şampiyonluk yarışında geriye düşen sarı lacivertlilerde İsmail Kartal, "Şansımız sürüyor. Dengeler değişebilir. Biz kazanmaya bakalım" diye futbolcularını motive ediyor.

Yayın Tarihi: 17/05/15 08:15
okuma süresi: 1 dak.
Daha herşey bitmedi
A- A A+

Lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, yarın deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak, iddiasını korumayı hedeflerken, teknik heyet de takımı motive etmeye çalışıyor.

İsmail Kartal, ezeli rakipleriyle aralarındaki 3 puanlık farkın bu hafta bile kapanabileceğini belirttiği futbolcularına, "Onların yenilgisi ve bizim kazanmamız halinde üstünlük bize geçecek.

Bu bilinçte olmalı ve asla pes etmemeliyiz. Daha ligin bitimine 3 hafta var ve son düdük çalana kadar mücadeleye devam edeceğiz" diye seslendi.

HER ŞEY OLABİLİR

Takım kaptanı Emre Belözoğlu da, son haftaların her şeye gebe olduğunu dile getirirken, "Biz ve Beşiktaş nasıl umulmadık puanlar kaybettiyse, Galatasaray'ın da kaybetmeyeceğinin garantisi yok. Kalan haftalar her sonuca açık" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.