SPOR
okuma süresi: 2 dak.

İkinci finalist Girne

İkinci finalist Girne

Rakibi Güzelyurt U19 takımını penaltı atışları sonrasında 6-4 mağlup eden Girne U19 takımı, Gazimağusa İskele U19 takımının finaldeki rakibi oldu

Yayın Tarihi: 17/05/15 08:18
okuma süresi: 2 dak.
İkinci finalist Girne
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) düzenlediği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali çerçevesinde düzenlenen LTB 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali Futbol Turnuvası'nın yarı final karşılaşması dün oynanan karşılaşma ile tamamlandı.

Atatürk Stadı'nda Gazimağusa, Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt U19 bölge takımlarının katılımı ile gerçekleşen LTB 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali Futbol Turnuvası'nın dünkü yarı final karşılaşmasında Davut Kansu ve Reşat Aysu'nun yönetimindeki Girne U19 ve Derviş Kolcu ve Kemal Yürekli'nin yönetimindeki Güzelyurt U19 takımları karşı karşıya geldiler.

Normal süresi, ilk yarıda arılan gollerle 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmanın galibini penaltı atışları belirlendi. Penaltı atışlarında rakibi Güzelyurt U19 takımını penaltı atışları sonrasında mağlup eden 6-4 mağlup eden Girne U19 takımı, Gazimağusa İskele U19 takımının finaldeki rakibi oldu.

LTB 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali Futbol Turnuvası'nın final karşılaşması bugün saat 14:30'da yine Atatürk Stadı'nda oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.