SPOR
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ bombaları patlattı!

YDÜ bombaları patlattı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Yakın Doğu Üniversitesi yeni sezon ve transferlerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Yayın Tarihi: 22/05/15 08:07
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ bombaları patlattı!
A- A A+

YDÜ Hastanesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Günsel, YDÜ Spor Kulübü Başkanı Hakan Atamtürk ve antrenör İlker Gözeneli basına geniş açıklamalarda bulundu.

Bu arada Fransız asıllı oyun kurucu Lucy Melek Bouthers ile geçtiğimiz sezon Mersin Üniversitesi'nde oynayan pivot Gizem Sezer, Yakın Doğu Üniversitesi'nin yeni transferleri oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Günsel basın toplantısında takımın yeni sezondaki hedeflerini açıkladı.

Günsel "Bu yıl hedefimiz ilk kez yükseldiğimiz TKBL'de ilk 8'e kalarak Avrupa kupalarına gitmektir. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yapmaktayız. 1. Lig'de mücadele ederken ayrıca Girne Üniversitesi'ni de 2. Lig'e sokarak buradan oyuncu yetiştireceğimiz oyuncuları üst tarafa çıkaracağız. Bu takım 1. Lig'e çıkmayacak. Bu sezon maçlarımızı NEU RA 25'te oynayacağız. Burada seyirci kapasitesini artırarak salonu daha verimli bir hale getireceğiz. Ayrıca 2 bin 500 seyirci kapasiteli yeni bir salonun inşaatına da başlıyoruz" diye konuştu.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Atamtürk de basın toplantısında söz alarak yeni sezonla ilgili bilgiler verdi.

Atamtürk, "TKBL'de kalıcı olmak için mücadelemizi vereceğiz. Yapacağımız transferlerle de ligin etkili ekiplerinden olacağız. Girne Üniversitesi bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde genç oyuncularla yer alarak onları TKBL'deki YDÜ takımına hazırlamaya çalışacağız. Girne Üniversitesi kesinlikle 2. Lig'de kalacaktır" açıklamasını yaptı.

Yakın Doğu Üniversitesi Antrenörü İlker Gözeneli ise transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gözeneli, "Fransız asıllı Türk vatandaşı oyun kurucu Lucy Melek Bouthers ve Gizem Sezer ile anlaştık. Bu arada bize Nevriye Yılmaz ve Işıl Alben de önerildi ancak kulüp olarak o tarz oyuncularla ilgilenmiyoruz. Bu yıl verilen bütçe doğrultusunda hareket ediyoruz. 4 yabancı için ise gelecek hafta her şey netlik kazanacaktır. Aisha Mohammed 2. Lig ekibimizde olabilir ancak 1. Lig için düşünmüyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.