SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Eski Başkan'dan tam not

Eski Başkan’dan tam not

Lefkoşa Ralli'nin ardından yazdığı "One Man" başlıklı yazısında yarışı değerlendiren Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu eski Başkanı Hasan Macila, "Helal Olsun başkan" diyerek yeni Başkan Hüseyin Andaç ve yönetici arkadaşlarını kutladı

Yayın Tarihi: 22/05/15 08:07
okuma süresi: 2 dak.
Eski Başkan’dan tam not
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'na (KKTOK) bağlı Ralli Komitesi tarafından düzenlenen sezon ikinci yarışı Lefkoşa Ralli, birçok kesimden olduğu gibi KKTOK eski Başkanı Hasan Macila'dan da tam not aldı.

Lefkoşa Ralli'nin ardından yazdığı ve Damalı Bayrak internet sitesinde yayınlanan "One Man" başlıklı yazısında yarışı değerlendiren KKTOK eski Başkanı Hasan Macila, "Helal Olsun başkan" diyerek yeni Başkan Hüseyin Andaç ve yönetici arkadaşlarını kutladı.

Ana tema olarak KKTOK'nun tek adamlılıktan kurtulma zamanının geldiğini işleyen Macila, yazısında Lefkoşa Rallisi'ne de büyük bir bölüm ayırdı.

Hüseyin Andaç başkanlığındaki yeni yönetimin tüm eksiklikleri giderek başarı ile gerçekleştirdiği yarış ile kafalardaki soru işaretlerini de sildiğini belirten Macila; yeni yönetimin en az 20.000 (Yirmi bin)-TL'ye mal olur denilen yarışı 5.000 (Beş bin)-TL'ye gerçekleştirdiğine de vurgu yaptı.

KKTOK eski Başkanı Hasan Macila'nın yeni başkan ve yönetimin övdüğü yazısının bir bölümü aynen şöyle:

"Güzel bir ralli organize edildi ve mutlu bir şekilde bitti.

Çok kısa bir sürede hazırlanıp gerçekleştirilen ralli, bana göre her şeyiyle çok güzeldi. Rallici arkadaşlarım çok çok iyiydi. Her şeyden önce centilmence yarıştılar.

En önemlisi yeni yönetimin ilk sınavının altından kalkamayacağına inananların düşüncelerinin boşa çıktığını görmek oldu. Eksiklikler yok muydu? Vardı. Neydi bu eksiklikler? Sırasıyla malzeme eksikliği vardı, ama çözüldü. Personel eksikliği olacağı sanıldı, ama olmadı. Sözde bilgi eksikliği vardı, demek ki yokmuş. En önemlisi, en az yirmi bin Türk Lirası'na bu organizasyon olabilir düşüncesi, beş bin Türk Lirası ile kapandı. Helal olsun başkan, helal olsun yönetici arkadaşlar, helal olsun tüm emeği geçenler, uğraşanlar."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.