SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Karataş: "Adil yönetim istiyoruz"

Karataş: "Adil yönetim istiyoruz"

Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş, cezalar verilirken daha adil davranılmasını istedi

Yayın Tarihi: 25/05/15 08:04
okuma süresi: 1 dak.
Karataş: "Adil yönetim istiyoruz"
A- A A+

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun, Birinci lig play-off maçlarında Yalova ile Göçmenköy takımları arasında oynanan maçta çıkan büyük olayları değerlendirip Göçmenköy takımına 2 maç Yalova takımına da 1 maç saha kapama cezası vermesinin ardından Göçmenköy Kulüp Başkanı Ersan Karataş açıklama yaptı. Karataş, iki takım arasında yaşanan olaylarda tek yanlı davranıldığını iddia etti. Yalova'ya 1 maç ceza verilirken kendilerine neden 2 maç ceza verildiğini ve futbolcuları Beytullah Arık'a 7 maç ceza verilmesine bir anlam veremediğini kaydetti. Karataş,"sessiz kalan takımlara bu şekilde haksızlık mı yapılır" diyerek yetkilileri daha adil davranmaya davet etti.

Karataş,önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek spor basını ile biraraya geleceklerini de kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.