SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Saray'a 4 yıldız geldi

Saray'a 4 yıldız geldi

*Fenerbahçe'nin dün akşam Başakşehirsporla 2-2 berabere kalmasının ardından aradaki puan farkı 5'e çıktı ve bitime 1 hafta kala Galatasaray 2014-2015 sezonu'nun şampiyonu oldu

Yayın Tarihi: 26/05/15 07:40
okuma süresi: 1 dak.
Saray'a 4 yıldız geldi
A- A A+

Spor Toto Süper Lig'de 2014-15 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı kırmızılıların en yakın takipçisi Fenerbahçe, Başakşehirspor ile 2-2 berabere kalınca, bitime 1 hafta kala puan farkı 5'e çıktı ve Cimbom şampiyon oldu. 20. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray böylelikle 4. yıldızı takmaya hak kazandı.Sezonu şampiyonlukla noktalamayı garantileyen Galatasaray Çaykur Rizespor maçı için TFF'ye başvuru yapacak.Süper Lig'de şampiyon olmayı garantileyen Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan TFF'ye çağrı geldi.

Abdurrahim Albayrak, son hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının İstanbul'da oynanması için TFF'ye başvuracaklarını açıkladı.

Foto: Ahmet İkidereli

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.