SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Omaç Başat anıldı

Omaç Başat anıldı

Kıbrıs Türk sporuna uzun yıllar yönetici ve gazeteci olarak hizmet veren Omaç Başat, ölümünün birinci yılında kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Yayın Tarihi: 30/05/15 17:50
okuma süresi: 1 dak.
Omaç Başat anıldı
A- A A+

KTSYD'den verilen bilgiye göre, Ülke sporu adına birçok federasyonun kuruluşunda aktif görev alan ve başkanlık görevlerinde bulunan, Milli Olimpitat Komitesi başkanlığı yapmış, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yönetimlerinde görev alan gazeteci Omaç Başat, dün Lefkoşa Kabristanlığı'nda düzenlenen tören ile anıldı. Törene Başat'ın ailesi, spor basını, federasyon, dernek ve parti temsilcileri, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Törende Başat'ın ailesi adına Ahmet Derya, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Havadis Gazetesi Spor Müdürü Mustafa Özsoy, Gazeteciler Birliği Başkanı İzzet Volkan ve Milli Olimpiyat Komitesi üyesi Güner Burgul birer konuşma yaptı. Konuşmalarda Başat'ın örnek kişiliği, özverisi ve çalışkanlığının yanı sıra genelde ülke sporuna, özelde ise spor basınına yaptığı katkılar anlatıldı. Anma töreni din görevlisinin dualarla sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.